{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


ProCredit Bank proslavila 18 godina poslovanja u BiH

15.6.2015. u 09:42
16
2
ProCredit Bank proslavila 18 godina poslovanja u BiH
16
Ove subote, na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu, ProCredit banka je organizovala događaj pod nazivom "Odgovorno za budućnost“ kojim je još jednom potvrdila svoj odgovoran bankarski pristup u svim segmentima poslovanja, saopšteno je iz ove banke.
Ovom proslavom, ProCredit banka se željela zahvaliti svojim klijentima, poslovnim partnerima, zaposlenima i svima onima sa kojima dijeli iste vrijednosti, a čiji temelji počivaju na odgovornosti.

"ProCredit banka već 18 godina posluje u Bosni i Hercegovini pri čemu nastoji biti pouzdan partner svojim klijentima, malim i srednjim preduzećima u zemlji, te stanovništvu koje svoje povjerenje ukazuje štedeći u ProCredit Banci. Za nas, odgovornost počinje kvalitetnim uslugama i nadasve pažljivom kreditnom analizom, ali se na tome i ne završava. Tome svjedoči i ovaj događaj tokom kojeg smo osim proslave, prisutnima prenijeli važnu poruku o odgovornosti prema životnoj sredini koja nas okružuje,“ naglasila je Maja Mehmedović, član Uprave ProCredit Bank.

Tokom događaja za djecu su organizovani zabavni interaktivni sadržaji; prikazana je predstava za djecu i mlade Priče starog tramvaja u koprodukciji Altteatra i Studija lutkarstva Sarajevo, te je nastupio Bacardy Bend. Noć se završila jedinstvenim 3D video mappingom na zgradi Historijskog muzeja čija je tema posvećena ljudskom uticaju na životnu sredinu.

"Proslava ProCredit banke u BiH je dio zajedničke eko akcije banaka iz ProCredit grupacije. U 2015. godini banke će pokloniti više od pola miliona platnenih eko cekera širom Balkana, u cilju suzbijanja plastičnog otpada i podizanja svijesti o zaštiti životne sredine. Namjera ProCredit banke je da i u narednom periodu bude stabilan oslonac i partner svima koji žele da u svom životu ili poslu učine nešto više i doprinesu boljitku naše zemlje“, zaključila je Mehmedović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: