{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Procredit Bank: Profutura – štedni proizvod za građane koji žive izvan BiH

F
13.8.2007. u 10:20
0
0
Procredit Bank: Profutura – štedni proizvod za građane koji žive izvan BiH
0
Procredit Bank: Profutura – štedni proizvod za građane koji žive izvan BiH
Procredit Bank bh. građanima koji žive izvan Bosne i Hercegovine a svoje odmore provode u našoj zemlji nudi štedni proizvod pod nazivom "ProFutura“.
Otvaranje ovog računa se obavlja bez naknade, uz ovjerenu kopiju lične karte ili pasoša.

Ova usluga nosi i druge pogodnosti kao što su prijem sredstava iz inozemstva na račun klijenta bez naknade, te kompenzacija troškova transfera novca izvana u iznosu od 1,5 posto od depozita koji klijent šalje.

Kamate na oročena sredstva u ProCredit Bank iznose do 6,6 posto na godišnjem nivou pri čemu njihova visina zavisi od visine uloga koji klijent želi oročiti i perioda oročenja, dok su godišnje kamate za štednju po viđenju dva posto i za dječiju štednju tri posto.

Klijenti ProCredit Bank mogu birati način isplate kamate - isplata kamate unaprijed, mjesečna isplata ili isplata kamate po isteku oročenja, saopćeno je iz ove banke.

"Iako se u svom poslovanju orijentiramo na kreditiranje malih i srednjih preduzeća, jednako važnom smatramo štednju, te se trudimo promovirati kulturu štednje u našoj zemlji. U ProCredit Bank smatramo da je svaki ulog bitan bez obzira na njegovu veličinu“, izjavio je direktor odjela za poslovanje sa stanovništvom Šenaj Avdić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: