{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Procredit Bank: Profutura – štedni proizvod za građane koji žive izvan BiH

F
13.8.2007. u 10:20
0
0
Procredit Bank: Profutura – štedni proizvod za građane koji žive izvan BiH
0
Procredit Bank: Profutura – štedni proizvod za građane koji žive izvan BiH
Procredit Bank bh. građanima koji žive izvan Bosne i Hercegovine a svoje odmore provode u našoj zemlji nudi štedni proizvod pod nazivom "ProFutura“.
Otvaranje ovog računa se obavlja bez naknade, uz ovjerenu kopiju lične karte ili pasoša.

Ova usluga nosi i druge pogodnosti kao što su prijem sredstava iz inozemstva na račun klijenta bez naknade, te kompenzacija troškova transfera novca izvana u iznosu od 1,5 posto od depozita koji klijent šalje.

Kamate na oročena sredstva u ProCredit Bank iznose do 6,6 posto na godišnjem nivou pri čemu njihova visina zavisi od visine uloga koji klijent želi oročiti i perioda oročenja, dok su godišnje kamate za štednju po viđenju dva posto i za dječiju štednju tri posto.

Klijenti ProCredit Bank mogu birati način isplate kamate - isplata kamate unaprijed, mjesečna isplata ili isplata kamate po isteku oročenja, saopćeno je iz ove banke.

"Iako se u svom poslovanju orijentiramo na kreditiranje malih i srednjih preduzeća, jednako važnom smatramo štednju, te se trudimo promovirati kulturu štednje u našoj zemlji. U ProCredit Bank smatramo da je svaki ulog bitan bez obzira na njegovu veličinu“, izjavio je direktor odjela za poslovanje sa stanovništvom Šenaj Avdić.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: