{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Privredna komora KS educira privrednike

F
14.1.2009. u 12:11
0
0
Privredna komora KS educira privrednike
0
Privredna komora KS educira privrednike
Privredna komora Kantona Sarajevo (PKKS) danas je prezentirala Program edukacije za 2009. godinu, sa 87 seminara, kurseva i radionica iz različitih oblasti.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Odabrane su teme edukacija iz oblasti menadžmenta, marketinga, finansija, organizacije preduzeća, upravljanja projektima, zaštite okoline, bankarstva, zakonske legislative, prezentiranja, odnosa sa javnošću, projekata EU, ISO standarda i mnogih drugih oblasti.

Posebna pažnja, kao i prethodnih godina, data je osposobljavanju članova Komore za nastup na tržištu Evropske unije i seminarima u okviru projekta „Razvoj i unapređenje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća na polju povećanja energetske efikasnosti“.

U sklopu priprema za izradu Programa edukacije za ovu godinu, prema riječima direktorice Centra za edukaciju i informatičke poslove Privredne komore Kantona Sarajevo Rusmire Mandić, organizirani su "Dani otvorenih vrata", izvršeno anketiranje članova Komore i kompanija o potrebama edukacije, a prikupljane su i informacije od polaznika seminara.

Kako je istaknuo predsjednik Komore Kemal Grebo, u 2008. godini u Komori je realizirano 35 edukacija koje su pohađala ukupno 594 polaznika iz 304 različite kompanije i druge institucije.

Za izvođenje tih edukacija, seminara i kurseva, kako je dodao, Komora je angažirala 14 partnera i 24 predavača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Austrije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: