{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Život bez ograničenja uz Moj Mix VIP

19.8.2014. u 15:40
0
Život bez ograničenja uz Moj Mix VIP
0
Život bez ograničenja uz Moj Mix VIP
Iz m:tela ovog puta zaista zanimljive novine za korisnike koji shodno svojim potrebama imaju nešto izraženiju potrebu za korištenjem raznovrsnih usluga mobilne telefonije. Naime, u ponudi je nova Moj Mix VIP tarifa koja će, sigurni smo, ispuniti sva očekivanja zahtjevnijih korisnika, jer se prvi put u ponudi našao tarifni model koji koji nudi neograničene pozive prema svim mrežama u BiH, a i niz dodatnih pogodnosti.
Uostalom, provjerite sami, postanite korisnik nove VIP tarife i osigurajte sebi prednost novog svijeta bez ograničenja.

Prednosti ovog modela zasnivaju se na neograničenim uslugama telefoniranja, slanja SMS i MMS poruka i interneta, koje su bazirane na fer use principu. Šta to zapravo znači? Korisnici koji se odluče za VIP tarifu ostvaruju pravo na bonus od 1000 minuta razgovora prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH.

Nakon potrošenog prvog dijela bonusa korisnici dobijaju drugi naredni bonus od nevjerovatnih 5000 minuta razgovora prema mobilnim i fiksnim mrežama m:tel-a, kao i bonus od 5000 poruka prema svim mrežama u BiH i 10GB brzog mobilnog interneta unutar m:tel mreže.

Značajna prednost VIP modela je ta što su uz ugovor u trajanju od 24 mjeseca svi telefoni m:tel ponude dostupni po cijeni od samo 1 KM, što znači da se od sada najnoviji modeli smartfona poput Samsung Galaxy S5, HTC ONE (M8) ili Sony Xperia Z2 mogu nabaviti po simboličnoj cijeni od 1 KM.

U oviru ovog modela korisnicima je bez dodatne naknade ponuđena i "Moja roming tarifa" koja pruža mogućnost korišćenja usluge roaming-a iz određenih zemalja po znatno povoljnijim cijnama. I to nije sve, korisnicima VIP tarife zagarantovane su i niže cijene razgovora u međunarodnom saobraćaju.

Prilikom kreiranja ovog savršenog tarifnog modela vodilo se računa i o trenucima neophodnim za relaksaciju, pa je tako korisnicima omogućen i besplatan pristup m:music+ servisu. Podsjetimo, muzička usluga m:music sadrži preko 100 000 domaćih hitova svih žanrova, koje možete slušati na svom mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, ma gdje se nalazili.

Kako bi se stekla bolja predstva o prednostima VIP modela, za ovu priliku uradili smo kratku analizu cijena govornog i SMS/MMS saobraćaja u dosadašnjim Moj Mix tarifama i novoj Moj Mix VIP tarifi. Dakle, za razliku od cijene poziva prema drugim fiksnim i mobilnim režama u BiH koja je iznosila 0,20 KM/min. za Flex, odnosno 0,18 KM/min. za Flet korisnike, jedna jedinstvena cijena za korisnike VIP tarife sada iznosi tek 0,15 KM/min. Kada je riječ o cjenovnim pogdnostima u međunarodnom saobraćaju ističemo da su u okviru VIP tarifnog modela znatno povoljnije cijene poziva prema III zoni (Evropa) i IIIa (SAD, Kanada i Australija) koja za razliku od cijene od 0,70 KM/min. u ostalim Moj Mix Flex i Flat modelima, u okviru VIP tarife iznosi 0,44 KM/min. Podsjetimo da cijena SMS/MMS usluge u VIP tarifi za zonu Ia (Srbija i Crna Gora) iznosi 0,08 KM/SMS, dok cijena MMS poruke prema svim međunarodnim zonama iznosi 0,06 KM/MMS. Cjena SMS usluge prema ostalim međunarodnim zonama je 0,14 KM/SMS.

Sve one koji žele saznati više o tarifnom modelu koji smo ovdje predstavili, a koji po cijeni od 150 KM preporučijemo korisnicima sa uobičajeno višom potrošnjom, upućujemo da svrate do m:tel prodajnog mjesta gdje mogu vidjeti i ostale vrhunske modele po cijeni od 1KM ili jednostavno da posjete sajt www.mtel.ba ili pozovu besplatni info telefon 066 10 10 10.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: