{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Završno savjetovanje o projektima za Sarajevo Business Forum

F
11.3.2014. u 10:38
1
1
Završno savjetovanje o projektima za Sarajevo Business Forum
1
Završno savjetovanje o projektima za Sarajevo Business Forum
U sklopu priprema za održavanje ovogodišnje 5. međunarodne investicijske konferencije Sarajevo Business Forum (SBF) 2014., koja će biti održana 14. i 15. maja, Bosna Bank International (BBI) organizirala je radionice za kompanije i pojedince za prijavu i izradu projekata koji bi mogli biti prezentirani i ponuđeni stranim investitorima na SBF-u.
U okviru ovih priprema BBI banka i njen BBI VIP biznis klub tokom februara i marta održali su radionice u Banjoj Luci, Tuzli, Bihaću, Vitezu, Trebinju i Mostaru i privrednicima iz ovih regija prezentirali metodologiju izrade projekata za strane investitore.

Tim povodom, u Sarajevu će 12. marta u zgradi Privredne komore Federacije BiH biti upriličeno završno rezimiranje/savjetovanje o izrađenim projektima, a mogu prisustvovati svi zainteresirani privrednici iz BiH i jugoistočne Evrope.

Na dosadašnjim prezentacijama privrednici su najviše interesa pokazali za izradu poljoprivrednih i projekata iz oblasti energije.

BBI putem svog BBI VIP biznis kluba, koji je i organizator SBF-a, i na ovaj način poziva kompanije i pojedince iz BiH i ostalih zemalja jugoistočne Evrope da prijave/dostave svoje projekte za učešće na Forumu do kraja aprila ove godine.

Projekti i učešće u radionicama mogu se prijaviti u bilo kojoj poslovnici BBI-a (www.bbi.ba ili putem stranice www.sarajevobusinessforum.com). Nakon obrade svi projekti koji budu zadovoljavali standarde SBF-a bit će postavljeni na stranici Foruma i vidljivi svim potencijalnim investitorima.

.Punu podršku Sarajevo Business Forumu dale su kantonalne privredne komore i privredne komore Federacije i Republike Srpske, čiji su predstavnici zajedno sa ekonomskim stručnjacima BBI banke učestvovali na ovim radionicama.

Cilj ovih radionica je da domaćim privrednicima i ljudima sa idejom pomognu da na najadekvatniji način pripreme projekte za predstojeći SBF, saopćeno je iz BBI banke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: