{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zatvoren 2. sajam namještaja Sarajevo4Walls, najbolji izlagači nagrađeni

16.4.2018. u 16:50
118
2
Zatvoren 2. sajam namještaja Sarajevo4Walls, najbolji izlagači nagrađeni
118
Nakon četiri dana rada, Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije Sarajevo4Walls zatvoren je jučer u 17 sati.
Više od 50 kompanija je izlagalo i prodavalo svoj bogati asortiman od preko 80 brendova u olimpijskoj dvorani Zetra. Sajamski popusti su iznosili i do 50%.

Sajam je po mnogo čemu bio veći i bogatiji od prošlogodišnjeg – veći broj izlagača i brendova, mnogo veće interesovanje koje je rezultiralo i većim brojem posjetilaca te izvanrednom prodajom na svim štandovima izlagača. Sajam su posjetile hiljade ljudi kako iz Sarajeva tako i iz okolice te drugih gradova BiH.

Specijalna sajamska komisija sastavljena od uglednih profesionalaca iz domena dizajna, arhitekture i fotografije - Nataša Perković, viši asistent na predmetu Unikatno oblikovanje, ALU Sarajevo, Denisa Šečerbajtarević, asistent na predmetu Produkt dizajn, ALU Sarajevo, Anida Kečo, MSc Arch i fotograf te Amra Jeleč Hadžiosmanović, dipl. ing. arh. je priznanjima nagradila najbolje.

Firma Wood Lab za svoj trpezarijski stol Cone je odnijela dva priznanja: Priznanje za najbolji dizajn komadnog namještaja i Priznanje za najinovativniji komad namještaja, dok je priznanje za najbolju prezentaciju i estetski izgled izložbenog prostora dobila firme Zart Home.

I organizatori i izlagači ne kriju zadovoljstvo rezultatima ovogodišnjeg sajma Sarajevo4walls te poručuju da će sajam iz godine u godinu rasti i dizati kvalitet te uvijek nuditi vrijednost više.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: