{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zamisli život u "m:music i X Factor" ritmu muzike za ples

S
19.2.2014. u 08:40
0
0
Zamisli život u "m:music i X Factor" ritmu muzike za ples
0
Kompanija m:tel izdvaja aktuelnu ponudu Frend startnog paketa po cijeni od 4KM, sa 4KM bonusa na računu, s naročitom preporukom tarifne opcije m:music servisa i X Faktor tarifnog dodatka putem kojih možete uživati u najboljoj domaćoj muzici i 24 sata dnevno pratiti događanja najgledanijeg muzičkog spektakla X Factor.


Nova prepaid tarifna opcija m:music koncipirana je tako da korisnicima uz bonus za korištenje neograničenog mobilnog interneta u svakom trenutku omogući uživanje u popularnim hitovima domaćih izvođača. Korisnicima tarifa Frend i Kombinuj u m:telu su pripremili dvije m:music tarifne opcije koje pružaju mogućnost uživanja u više od 100.000 pjesama i istovremeno pretraživanje drugih sadržaja na internetu u okviru 100 MB, odnosno 250 MB mobilnog interneta u trajanju od 7 i 30 dana, po cijeni od 5 i 10 KM (sa PDV-om).

Tarifnu opciju m:music moguće je aktivirati besplatnim pozivom na *100# ili slanjem besplatne poruke sadržaja music7 ili music30 na broj 065 1125. Podsjećamo da je m:music servis moguće koristiti putem Android aplikacije ili m:music web stranice (music.mtel.ba).Muzička avantura tek počinje sa X Factor aplikacijom koja omogućava da se 24 sata prate dešavanja na sceni i iza scene najgledanijeg muzičkog šou programa X Factor. Aktivacijom X Faktor dodatka u m:tel prepaid tarifnom modelu fanovi X Factora postaju aktivni pratioci ove muzičke promenade i njenih aktera na putu ka zvijezdama, kojima su putem aplikacije www.xfactoradria.com na raspolaganju X Factor promo spotovi i kompletni nastupi izvođača.

Period važenja X Faktor dodatka korisnici biraju u skladu sa svojim navikama i potrebama i tako mogu sebi obezbijediti pristup muzičkim sadržajima u toku 24 sata, po cijeni od 1 KM, ili se mogu odlučiti za sedmodnevni pristup po cijeni od 2 KM, ili po cijeni od 5 KM odabrati stalni pristup u trajanju od trideset dana. X Factor dodatak se aktivira putem koda m:tel menija *100# ili slanjem SMS poruke na broj 065 1155 sa ključnom riječi xfactor1; xfactor7; xfactor 30, zavisno od odabranog dodatka.Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: