Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto pisete uopste o nekim vocarima iz rs-a ? kad oni ne zele ovu drzavu i ne gledaju je kao svoju , osim kad imaju korist neku .. msm da nema potrebe da ih spominjemo uopste. Ja nisam nacionalista, ali me jako iznervira kad vidim kako oni vise ovu nasu lijepu Bosnu i Hercegovinu
Srpski mraz udario na srpsko voce...
Ocigledne klimatske promjene koje prolaze nezapazeno jer je imbecilna ljudska pasmina vise zaokupljena time sta radi Karleusa na Instagramu i ko ce biti predsjednik Amerike. Medjutim, planeta zemlja ima nacin da se odbrani od parazita, pokazano na primjerima vise puta kroz istoriju svemira. Samo opusteno ;)
Eto kad sljiva nece biti trecu godinu zaredom u Konjicu nemas onda sta pricat...
Mile... referendum raspisi ne igraj se.
Ovo vrijeme ne ide u korist nikome ko se bavi poljoprivredom. :-(
@ejex Slazem se, malo snijeg zakasnio i nije padao onda kad je trebao. I ove i prose zime sam ga iscekivala i molila da pada, ali nista, propala sezona i zima, pa se sad malo javlja i mrsi racune. :-( Pa nagle vrucine ko u po ljeta....... biljkice ne znaju jesu li posle ili dosle.