Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, obuhvatili samo siću. Gdje su doprinosi, plate, porezi, takse?????
@Tama3333 O tome ni rijeci, dali 5 KM a ovo sve ostalo ko j... Kada nam privreda propadne, onda ce imati kome kukumakat haha >:)
"Pored ove mjere pozivaju se svi porezni obveznici da se obrate Poreznoj upravi FBiH sa zahtjevom za umanjenje akontacija poreza na dobit". Jbali vas vise zahtjevi. sad cete stvarati guzve po hodnicima
jesi li ikada čuo za preporučenu pošiljku? Poštom pošalješ
@krik naglas Pa sta hoceš, da nazoveš i kažeš "Ej, može jedno umanjenje poreza za dobit.. Imam isto i jarana, pa ako može i za njega još jedno.. " Logično da moraš predati zahtjev, majku mu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
On ublehe braćo draga 😂
Kako jadno i poniżavajuće, pravite budalama cineli jedan sistem koji vas i drzi u životu, podhitno treba da se ocituje udruzenje poslodavaca ili nek podnesu ostavke! Kakvi crni pausalci pa oni vise uzimajunod budzeta nego sto doprinose! Trebate finansirati 50% doprinosa do kraja godine stoko jadna!
Jebali vas obrtnici pausalci, koga vi folirate, pa tih je najmanje i nista ne doprinose drzavi! Jadno i vazda neka laž inl petljavina u režiji vlasti!
Kod nas je kriza 30 godina...
Jeste se pretrgli nema sta
Šta ovo ova mala pravi, diskove.
A sta je sa doprinosima za pio i zdravstvo, koji su veći od poreza?
Ne brine me korona koliko nebriga, nerad i neznanje naše vlasti ma iu kakvom sastavu bila...ljudi ne znam da li zaista shvatate mi imamo ozbiljan problem sa vlastima koji se neće promijeniti bar jedno stoljeće...narode u velikoj banani smo....
e jeste se pretrgli jbt nemojte trosak vam je
Ma ode sve u helać. Uskoro slijedi prvo otpuštanje radnika u velikom broju, pa onda zatvaranje firmi, pa povećanje kriminala, pa totalna anarhija. Ubrzo će doći do nestašice svega lijekova, hrane. Organizovat će se podjela hrane po broju ukućana kao u ratu. Ovaj scenario jedino nije izgledan ukoliko se ne pojavi vakcina odmah i ne preskoče sva moguća ispitivanja i odobrenja i odmah krene sa vakcinacijom. Pa šta nam Bog da
Samo nek je gazijama Bakiru & Sebiji dobro. Za nas druge je lako
Izdrži Federalno ministarstvo finansija, mislima smo uz vas.