{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Više od 60 izlagača na sajmu kineskih proizvoda u Beogradu

Sponzorirani članak
15.5.2018. u 15:04
5
Više od 60 izlagača na sajmu kineskih proizvoda u Beogradu
5
Više od 60 izlagača na sajmu kineskih proizvoda u Beogradu
Nakon prvog uspješno proteklog sajma u 2017.godini, sajam se ponovo održava u Belmax Centru – centru za trgovinu i logistiku u Zemunu.
Ove godine će preko 60 vodećih кompanija – izlagača iz kineske provincije Džeđang imati priliku da predstavi svoje proizvode iz oblasti građevinskih i dekorativnih materijala, elektronike i elektrotehnike, rasvete, mašina, alata i prateće opreme.

Belmax Centar - centar za trgovinu i logistiku u Zemunu je tehnička podrška, dok je domaćin sajma Ministarstvo ekonomije regije Džeđang.

Džeđang, sa glavnim gradom Handžo, broji preko 60 miliona stanovnika, a predstavništva preko 500 najuspješnijih kompanija svijeta nalaze se upravo u gradovima ove regije.

Podršku realizaciji ovog projekta dali su i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije, Privredna komora Srbije i Ambasada NR Kine u Beogradu, što je najveći pokazatelj važnosti ovog događaja po ekonomiju i saradnju Kine i zemalja Balkana.

Pored Srbije, ovaj sajam se održava i u Japanu, Rusiji, Turskoj, Češkoj, Saudijskoj Arabiji, Panami, Vijetnamu, Iranu i Maleziji.
Sajam će za posjetioce biti otvoren u periodu 24 - 26. Maj, 10.00 - 17.00 sati.

Belmax Centar se nalazi na adresi Autoput 20, u Zemunu, na raskrsnici autoputeva E70 i E75.
Ulaz je besplatan za sve posjetioce.
Za više informacija posetite www.belmaxcenter.com

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: