Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane, ovo jeste u skladu sa zakonima u BiH, ali ljudi vas tuže što nije u skladu sa Europskim !! Nadam se da će zbog ovoga biti velikih posljedica i da će napokon bahati političari odgovarati. Vrijeme je da neki od njih odu u zatvor... a to se već dugo-dugo nije desilo.
Bosna se kritikuje zbog garancije dok se Europa dogovara sa Kinom i to na najvišem nivou. Hvatska vlada daje 320 miliona kuna bespovratnih sredstava za rotor u Zagrabu ali nekome smeta što će Bosna biti energetski nezavisna. Posebno Slovencima. Dok su drpisali pare iz Bosanskih banaka i prodavali dinare za devize direktno rušeći platni sistem o tome ništa.
Za one koji tvrde da ce realizacijom ovog projekta doći do povećanja cijena električne energije pitanje: Ko nam garantuje da nećemo uvoziti struju kada se ugase blokovi 3,4 i 5 i da ta struja neće biti skuplja od ove "naše". Tad bismo gubili dvostruko, hem bi uvozili, hem bi plaćali skupo !
Dosta je vise dizanja kredita na racun najsiromasnijih gradjana Evrope pogotovu partijske kompanije kakva je EP. Neka budu garant sami sebi i nek vracaju..