{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VGT osiguranje: Stabilan ulazak u treću deceniju poslovanja

3.12.2013. u 08:05
0
8
VGT osiguranje: Stabilan ulazak u treću deceniju poslovanja
0
VGT osiguranje: Stabilan ulazak u treću deceniju poslovanja
Amir Zukić
Nakon dvije decenije poslovanja, za VGT osiguranje može se reći da je stabilna domaća osiguravajuća kompanija.
"Trenutno imamo ažurnu isplatu šteta u skladu sa zakonski propisanim rokovima. Naša svrha postojanja jeste da obezbjedimo adekvatnu i pravovremenu isplatu nadoknade oštećenicima", istakao je direktor VGT osiguranja Amir Zukić.

Niz aktivnosti na konsolidaciji i jačanju internih kapaciteta u VGT osiguranju u proteklom periodu, doveli su do dobrih finansijskih pokazatelja u tekućoj godini, što predstavlja bitan preduslov za stabilno poslovanje u narednom periodu. VGT se i dalje nalazi među 100 vodećih osiguravajućih kompanija iz regiona jugoistočne Europe, što pokazuje istraživanje agencije SeeNews.

VGT osiguranje je u toku dosadašnjeg poslovanja provelo niz društveno odgovornih aktivnosti i projekata kao što su stipendiranje više od 100 studenata, donacije i pomoći brojnim ustanovama, sportskim klubovima, školama i drugim.

"Bez obzira na izuzetno teške ekonomske i finansijske uslove, postojeće stanje i rezultati VGT osiguranja dobra su osnova za naredni period poslovanja, koji želimo obilježiti usvajanjem nove poslovne strategije", dodao je Zukić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: