{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Veliko zanimanje za BiH na Sajmu turizma u Londonu

5.11.2014. u 22:13
13
27
Veliko zanimanje za BiH na Sajmu turizma u Londonu
13
Uz podršku Japanske agencije za međunarodnu saradnju (JICA) hercegovačka turistička ponuda izuzetno je popraćena na najprestižnijem svjetskom turističkom sajmu World Trade Market London 2014.
Brojne hercegovačke turističke sadržaje, kao i neke dosad neviđene novitete, predstavila je Udruga Turistički klaster Hercegovina. Predstavnici turističkih zajednica tri kantona, Livanjskog, Zapadnohercegovačkog i Hercegovačko-neretvanskog, te Turističke organizacije Trebinje, Zračne luke Mostar i Regionalne razvojne agencije za Hercegovinu (REDAH).

Na samitu održanom u utorak WTM i UNWTO okupili su ministre turizma i vodeće turističke stručnjake kako bi se istaknuli i postigli najbolji uvjeti za turističku promociju, industrijski razvoj i napredak. Na samitu ministara naglasak je stavljen na “Turizam i velika događanja: izgradnja trajne ostavštine”. Turizam i mega događaji su blisko povezani u današnjem globaliziranom društvu. Mnogi od sudionika mega događaja su upravo turisti, dok mega događaji imaju ogroman utjecaj u svim komponentama turističkog lanca vrijednosti. Osim neposrednih učinaka mega događaja u smislu investicija, razvoj infrastrukture, odnosno smještaja i prijevoza, urbanog razvoja i regeneracije, generacije zapošljavanja i brandiranja, postoji niz utjecaja koji bi trebali biti povezani s organizacijom "mega događaja".

U srijedu je štand Udruge Turistički klaster Hercegovina posjetio ambasador BiH u Velikoj Britaniji Mustafa Mujezinović koji je pozdravio ovaj jedinstveni projekt.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: