Privreda
0

Uštedite novac i vrijeme sa Dzaba.ba!

Sada samo jednim klikom otvarate virtualni svijet stvarnih sniženja u Sarajevu.

Volite kupovati provjerene i kvalitetne proizvode na sniženju? Željeli biste uštedjeti nešto novca, a nemate vremena obilaziti grad u potrazi za pristupačnijim cijenama? Rješenje vam nudi portal www.dzaba.ba, prvi online katalog sniženja u Sarajevu.

Pružamo vam mogućnost da na jednom mjestu, iz udobnosti svoga doma, pronađete detaljne informacije o proizvodima i uslugama na sniženju. Od prstena do kreveta, od igle do lokomotive - ako je na sniženju, onda je i na dzaba.ba. Brzo i lako pretraživanje po kategorijama proizvoda, brandovima i prodavnicama, mogućnost formiranja liste želja i telefonske rezervacije vašu kupovinu čine jednostavnijom, bržom i sigurnijom. I što je najvažnije, na ovaj način štedite novac i vrijeme.

Ni to nije sve. Koliko puta vam se desilo da nešto kupite, samo da bi već u narednoj prodavnici shvatili da ste isti ili sličan proizvod mogli dobiti po mnogo povoljnijoj cijeni? Dzaba.ba rješava i ovaj problem. Odabirom dva ili više proizvoda imate mogućnost uporediti ih i odabrati onaj koji vam najviše odgovara. I da ne zaboravimo – uštedjeti novac.

A šta ako vi nudite sniženje? Za vas imamo posebnu ponudu. U toku je promotivni period oglašavanja na web portalu dzaba.ba, koji traje do 1. januara 2014. godine: sve što treba da uradite je da se javite dzaba.ba timu i dobit ćete 30 dana besplatnog oglašavanja na našem portalu. Više informacija o promotivnoj akciji možete pronaći na www.dzaba.ba, ili nam jednostavno pišite na mail.

Dzaba.ba - klik je džaba.

P.S.: Ako neko zna gdje se u Sarajevu može kupiti lokomotiva, neka ostavi poruku na našem Facebook profilu.