{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Uspješni projekti bh. firmi: Bellissima i Bontex izrađuju uniforme za svjetske brendove

14.7.2015. u 11:54
214
Uspješni projekti bh. firmi: Bellissima i Bontex izrađuju uniforme za svjetske brendove
214
Kompanije Bellissima i Bontex realizovali su niz uspješnih projekata izrade uniformi za svjetske brendove čiji se zahtjevi uspješno rješavaju.
Bontex je kompanija koja sa sjedištem u Maglaju egzistira od 10. januara 2005. godine kada je počela sa treningom izrade i šivenja. S obzirom da se radi o modnoj industriji ulazni period bio je dug te je tek u osmom mjesecu imala prvu komercijalnu proizvodnju. Danas kompanija Bontex broji 220 zaposlenih i radi za brendove kao što su: Hauber, Luisa Cerano, Albiro Miklauzhof, Albiro Sumiswald, Schild, PKZ, Luca Maldini, Manor, Weder Meier...

Iako izrada uniformi za gastronomiju i hotelijarstvo većina ljudi smatra jednostavnom i prostom, norme i propisi se moraju poštovati i odstupanja nisu moguća. Norme obuhvataju štep, debljinu konca i nijanse tkanine.

Upravo je zbog toga izrada uniformi po narudžbi vrlo zahtjevan posao koji iziskuje mnogo truda, ulaganja i znanja.

Modna kuća Bellissima i Bontex udruženim snagama uspjevaju odgovoriti na velike zahtjeve i izazove koje pred njih stavljaju naručioci upravo zahvaljujući znanju i stručnosti, što dovoljno govori o mogućnostima ovih domaćih firmi.

Hoteli Marriott, Atom Solution, Olive Arabia, Nelt i Radon Plaza samo su neki od brendove za koje rade modna kuća Bellissima i Bontex.

"Motivacija i orijentacija rada kompanije Bontex je takva da košulja koja se proizvede u Maglaju mora biti ista kao ona košulja koja se proizvodi i prodaje za največe brendove sa zapada. Kvalitet se ne dovodi u pitanje", rekao je direktor Husić Senaid.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: