Privreda
6

Uspješna prva godina 4Connect web shopa

Prva kalendarska godina druženja 4Connect web shopa u svijetu online shoppinga je iza nas.

Od 1. jula 2013 godine kada je web shop "za Vas bez limita" startao, povjerenje je ukazalo 536 584 posjetioca, više od 3.000 registrovanih članova te 1.799 ostvarenih narudžbi, uz korištenje niza inovativnih usluga koje su se pokazale vrlo korisne kupcima, čime su zajedno dali veliki doprinos razvoju online kupovine u BiH. Podijeljen je i veliki broj nagrada vrijednosti 15.000 KM kroz različite sisteme nagrađivanja.

Šta je to što je 4Connect web shop izdvojilo, kada je u pitanju e-commerce:

  1. Online kupovinom na 4connect web shopu kupovali ste po online cijenama (cijenama s popustom).
  2. Bez obzira da li se radilo o iskusnom ili "budućem online kupcu", osiguran je maksimalan broj informacija na osnovu kojih kupac može uporediti ponudu te donijeti odluku o mjestu kupovine shodno svojim potrebama, željama i navikama, jer www.4connect.ba ima oslonac na multibrend retailu u kojem je zastupljeno više od 70 brendova i u prosjeku 12.000 artikala.
  3. Sve što vidite na www.4connect.ba, je dostupno za isporuku odmah!
  4. Implementiran je savremeni GeoTrust protokol za zaštitu stranice koji omogućava zaštitu korisničkih informacija i podataka, tako da pruža korisnicima najsavremenije protokole zaštite bilo da koristite računar ili mobitel za pregled ili kupovinu na www.4connect.ba.
  5. Jednostavnost dizajna za pretragu proizvoda i usluga, jasno istaknute akcije i noviteti, kupovinu po željenom brendu...
  6. E-commerce servisi i usluge trenutno obuhvataju: a) Veći izbor opcija plaćanja (E-pay i PikPay sigurni servis za online plaćanje, plaćanje po pouzeću i virmansko plaćanje). b) Besplatna isporuka u roku 72 sata na teritoriji BiH za narudžbe 100 KM i više. c) Store PickUp usluga koja Vam omogućava da kupite proizvode na 4Connect web shopu i preuzmete uređaj u jednom od naših prodajnih salona, pri čemu ostvarujete dodatni popust. d) Servis 60“ pozitive – Posebne promocije po atraktivnim cijenama u trajanju od 60 sekundi! e) B2C servis podrške za mala i srednja preduzeća. f) Detaljne informacije o garantnim rokovima, servisima i servisnim uslugama za sve brendove koji se nalaze u ponudi. g) Online reklamacije i podrška za brzo otklanjanje bilo kakvih poteškoća u postprodajnom periodu. h) Informacije o ostalim mogućnostima i pogodnostima za finansiranje kupovine putem banaka i mikrokreditnih organizacija, gdje bismo izdvojili Vašu konekciju za express kredite – Mobilnog bankara. i) Redovno donošenje novosti iz svijeta potrošačke elektronike. j) Servis "4Connect savjetnik", koji kupcima omogućava da dobiju informacije o trendovima, novitetima i uputama kako odabrati pravi proizvod.

Sve što je rađeno protekle godine rađeno je sa vodiljom beskompromisne dosljednosti u dostizanju i unaprjeđenju kvalitete usluga i informacija sa jasnom prepoznatljivošću i kredibilitetom na tržištu.

Uvjereni su da će u narednoj godini imati ne samo kvalitetan izbor više u ispunjavanju zahtjeva i potreba kupaca već će i postati i Vaše omiljeno mjesto kupovine! Uz zahvalnost na ukazanom povjerenju i nadi da će saradnja i narednoj godini još više ojačati web shop 4connect.ba vam želi sretnu i uspješnu Novu 2014. godinu.

"Ostanite sa nama i u 2014 godini i uvjerite se da mi ispunjavamo svoja obećanja!", poručuju iz ove kompanije.

www.4connect.ba – Vaša veza sa vrhunskom tehnologijom!