Privreda
27

Promo / U svim Penny objektima "Black Friday" sniženja do 50%

Praznik kupovine stiže u Penny objekte. Posjetite Penny plus, Penny markete, Toys and Fun i Penny shop i uživajte u popustima do 50% samo za Petak 13.

Iskoristite jedinstvenu priliku i kupite sve što vam je potrebno za vaš dom u Penny plus objektima. Penny plus objekti nalaze se u Velešićima, Vogošći, Nedžarićima i Blažuju. Pripremite se za proljetno uređenje doma, dvorišta te za gradnju i renoviranje uz Penny plus i ludi popust do -50% koji traje samo jedan dan.

Svi oni koji nemaju vremena za shopping ili nisu u Sarajevu mogu posjetiti online prodavnicu www.pennyshop.ba . Samo na ovaj dan dostupna je besplatna dostava uz popust na vaše omiljene proizvode.

Penny marketi su se pobrinuli da ovaj dan na potrašačkoj korpi uštedite maksimalno te sebi priuštite najbolje. Širok asortiman i popusti u Penny marketima učinit će vašu kupovinu nezaboravnom. Penny marketi nalaze se u Velešićima, Alipašinu, Blažuju, Nedžarićima i Vogošći.

Za najmlađe posjetioce tu je Toys and Fan, velika prodavnica igračaka i igraonica koja se nalazi u Velešićima u krugu Penny objekata, te idealno mjesto da svoje mališane ostavite dok vi uživate u kupovini.

Ne zaboravite, petak 13. je dan za kupovinu u Penny objektima.