Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Viber majka!
...kako mmf dodje, dodješe i mobiteli :)
pemzija svakog prvog u minutu:)
@F@K_OFF jes al njemacka ;)
Ma m'tel kolje sa cijenama, jos kada se izracuna sta se dobije, a sta se placa, racunica je kristalno jasna... PRESKUPO..
Kolju svi operatori,sve je to u 5 deka,pogotovo kod nas jer nismo EU tako da operatori rade sta hoce,varaju narod pogotovo penzionere
aBd još samo malo i kolaps republike mrske.....
Sa mobilnom telefonijom je izvršeno djelomično čipiranje ljudi jer svako nosi svoj fontele, a gsm ga prati uz lajkanje i googlanje.
najsmjesnija je opcija ukljuci/iskljuci lokaciju , a svaki korisnik ima izgradjen internet profil na osnovu lajkanja i guglanja
napiši majmune
Sasvim normalan i ocekivan proces u modernoj evropskoj drzavi. Fiksna telefonija je inferiorna u svakom segmentu.
Njima ne treba tel. oni se dozivaju urlikanjem i zavijanjem i mukanjem.
@MiltonKapner Napiši svoj nick ćirilicom mater vam jebem nepismenu u kotuli.
al se zato trava jede kao nikad
samo nek je lose u rs, bice da se dohavizaju abd
zar u RS-u imaju telefone?
za razliku od federacije...
sta nas boli q za Rs