Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar niste pod Elektroprivredom?? Zar oni nece da uloze u sredstva??? Nece jer im ne pasu mozda komorati iz TK(ima ih puno koji nisu ZELENI).Jeda od posljednih bastiona multikulti price.
mujagama samo kramp i lopatu treba dati.
@Avenue Nisi u pravu, cim brojis krvna zrnca :) ima i "Bosnjaka" koji su dijametralno razliciti od "Bosnjaka" iz nekih drugih dijelova BiH.Sve u svemu nije ubleha i to si vidio za proteste ;) a i tek ces da vidis na proljece :)Uostalom ima najveca koncentracija svakako tu uNasKe ;) i no sikiriki ili upali tv i gledaj ili se pridruzi u proljece.Pozdrav!
bolje kupovati u dm- austrijskom koji daje solidne plate, nego u bingo koji daje slabe plate, jer sta imamo od toga pto kupujemo u domaćem lancu kada samo vlasnik ima koristi od toga, a ovako radnici imaju veće koristi
osima austrijskih banaka
dm je njemacki
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
mujagama samo kramp i lopatu treba dati.
eh da je veća lopata bilo bi 2 mil
ZATO RODJACI IZ KANCELARIJA ELEKTROPRIVREDE SVI NA AJFONU 8X
hahahahahah pogodio si u sriduuu :)))
Rudari su radna snaga koja prednjaci u svom poslu.Samo da pojedinci to i shvate i prihvatljivo plate
plata 500km
Ovaj Bleković seljak neki žešći. Dvije rečenice ne zna sastaviti. Ako ovakvi ljudi vode ovako bitnu firmu, jadni smo. Zar Tuzla nema inteligentniji kadar.
ima naravno ali dok padnu nacionalisti isplivace drugi kadar, samo trebamo pozuriti dok se nije raspalo sve :(
ONI SU HEROJI
U rudniku fali rudara ali zato ne Hvali kojekakvih savjetnika, pomocnika, sekretara, sekretarica, i svega ostalog gdje su uhljebi i olos zaposleni.
Ovi ne znaju da je Tito umro...