{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Turistička ponuda BiH na sajmu turizma ITB u Berlinu

7.3.2014. u 16:44
53
19
Turistička ponuda BiH na sajmu turizma ITB u Berlinu
53
Turistička ponuda BiH na sajmu turizma ITB u Berlinu
Na međunarodnom sajmu turizma “ITB 2014″ u Berlinu, koji se održava od 5. do 9. marta, turističku ponudu Bosne i Hercegovine prezentira Turističko udruženje u BiH u saradnji sa Turističkom zajednicom Federacije BiH i Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Na štandu Bosne i Hercegovine će svoju ponudu predstaviti i turističke agencije Fortuna Tours, Kompas, Insider i Hitit, Regionalna razvojna agencija za Hercegovinu i Udruženje Turistički klaster Hercegovina, Belatel studio, hoteli Hollywood, Radon Plaza, Bevanda i Brotnjo.

Prezentacija bh. turističke ponude na ovom sajmu je izuzetno značajna zbog prisustva velikog broja turističkih profesionalaca i velikog njemačkog tržišta, koje je tradicionalno zainteresirano za atraktivan odmor u Bosni i Hercegovini.

Interesovanje za Bosnu i Hercegovinu je veliko, posebno interesantne destinacije su Sarajevo i Mostar. Prvi dan sajma naš štand su posjetili i predstavnici Ambasade BiH u Njemačkoj.

Prema informacijama organizatora, ove godine “ITB Berlin” će okupiti preko 170.000 posjetilaca, od čega je 113.000 profesionalaca iz oblasti turizma, kao i preko 11.000 kompanija izlagača iz 180 zemalja, što dokazuje da je “ITB” zajedno sa svojim “ITB Berlin Convention” ključna berza za upoznavanje sa novim trendovima i razvojem tržišta.

Prva tri dana sajma su predviđena za poslovne susrete (B2B), dok je posljednja dva dana sajam otvoren i za posjetioce.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: