Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato je trgovina "medecenskom" opremom porasla za 250%
Zato jer vas je Bingo placao da slikate krajem marta njihove radnje kako svaki dan "nestaje nekih stvari".
Skopo sve do pihke materine, za 100 maraka sve u jednu kesu stane
Pa to je ocekivano, uz paniku koju su mediji kreirali zajedno sa politikom ovce su kupovale zalihe u aprilu i time stvorile povecanu potraznju koja je daleko iznad prosjeka. U maju su se situacija smirila i potraznja pala i uz to ovce su trosile zalihe koje su napravile mjesec prije.
Pa kad ste non stop objavljivali kako je nestašica hrane po evropskim supermarketima pa narod požurio da pravi zalihe. A sad vjerovatno te zalihe i troše a samim tim i manje kupuju.
Kako Bingo ostvrio najveci promet prosli mjese,,,bio clanak upravo na portalu.?