15 dana besplatno
2

Promo / Testiraj Virtuelnu mašinu u Logosoft Data Centru

Bilo da ste start-up kompanija, kompanija srednje veličine ili velika korporacija, budite bez brige. Smanjite svoja kapitalna ulaganja u hardver i softver iznajmljivanjem Virtuelnih mašina u Logosoft Data Centru, saopšteno je iz kompanije Logosoft.

Oprema je smještena u vrhunski opremljenom i zaštićenom Logosoft Data Centru u Sarajevu, izgrađenom u skladu sa najsavremenijim svjetskim standardima. Pristup Virtuelnoj mašini omogućen je kroz Logosoft optičku mrežu uz brzinu do 10 Gbps bez izlaska na internet ili uz dedicirane internet linkove (leased lines). Iz Logosofta ističu da su u mogućnosti ponuditi i najam velikog broja Microsoft licenci, a plaćanje svih usluga vrši se na mjesečnom nivou.

Provjerite kako Virtuelne mašine mogu olakšati vaše poslovanje, smanjiti troškove i kapitalna ulaganja. Testirajte svoju custom made Virtuelnu mašinu na 15 dana potpuno besplatno bez ugovorne obaveze.

Za testiranje Virtuelne mašine kontaktirajte prodajno osoblje na broj 033 931 987, pišite na [email protected] ili posjetite www.logosoft.ba i www.datacentar.ba.