Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve na kredit sve za raju jarane....
sve same laži tzv. stručnjaka, a niko ne pominje kada se treba ugasiti sadašnji blok u tuzli i niko ne pominje da zbog vašeg nerada i javašluka, kasni čitav projekat. Nekada je Broz ovo sve sam radio i gradio, a vi sada niste sposobni ovo niti nacrtati, nesposobna alašo
Pozdrav Bosno , sve će to da se istopi , kinezi prave to od plastike . A novac je pravi i on će da se istopi i niko nezna gdje milioni odoše . Cijeli svijet ulaze u Zelenu energiju samo naši ne . Bitno je još prije ulazka u EU par njih da se još uhljebe 😩
2022 al Hidžretske
i ovo bosnji ne valja... nije ni cudo, kakvi smo ljudi..
Pa to je vec sutra. Strasno brzp
2022 hidžretske godine možda...
sto ne pisete da je pijana balinka i minhenu napala policajce haahaa
Jel to Bakir-Seka misli sve do tada, 2022. godine, biti clan Predsjednistva, gasi muziku, idemo raja kuci, ovo nista ne valja.
Prije 10 godina su govorili da će biti završen 2016.
I nije jasno kako je određena cijena ako tek treba da se radi Glavni projekat? Glavni projekat sadži predmjer i predračun radova, na osnovu njega se ide u tendere i nabavke! Koja je ovo muljaža, kao sa Strabagovim projektima u BiH, prvo dobiju posao pa rade projekte, na kraju ispadne 50 % skuplje i probiju rok dvije godine.
srebrenica,foca,visegrad,rogatica in da house
i to je izborna godina,zar ne ?