|

Regionalni sajam "Sarajevo4Walls" sredinom aprila u Zetri

Regionalni sajam "Sarajevo4Walls" sredinom aprila u Zetri
8
Klix.ba
4.3.2017. u 09:37
2
komentara
8

dijeljenja
Regionalni sajam "Sarajevo4Walls" sredinom aprila u Zetri
Prvi regionalni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije pod nazivom "Sarajevo4Walls" održat će se od 14. do 16. aprila u Olimpijskoj dvorani "Juan Antonio Samaran" (Zetra).
Na prostoru od 6.000 m2 više od 40 proizvođača namještaja, keramike, blindiranih vrata, osvjetljenja i drugih proizvoda iz oblasti prateće industrije, će izložiti proizvode koji su potrebi za opremanje doma "od poda pa do krova", poručuju organizatori iz udruženja "Spiritus".

Cilj sajma je biti posrednik između proizvođača i kupaca, ponude i potražnje, i na taj način, s jedne strane omogućiti posjetiteljima uvid u najnovije evropske i regionalne trendove u opremanju doma, a s druge strane proizvođačima omogućiti prostor za reklamiranje sopstvenih proizvoda, priliku za ostvarivanje potencijalne saradnje, te potaknuti pozitivnu konkurenciju.Posjetitelji će, na dan sajma, biti u mogućnosti direktno komunicirati sa proizvođačima, u cilju najefikasnijeg i najbržeg pronalaska idealnog proizvoda.

Sajmu će prisustvovati i kompanije koje se bave građevinarstvom, koje će predstavljati svoje trenutne i buduće projekte (stambene i poslovne centre, hotele), arhitektonski i dizajnerski studiji, a vršit će se i demonstracije dvije vrste "pametnih soba", jedna hotelskog tipa, a druga kućnog tipa za privatne korisnike.

Za sve posjetitelje ulaz na Sajam je besplatan, saopćili su organizatori.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...