{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Razriješena kompletna Uprava Aluminija, imenovani vršitelji dužnosti

18.9.2015. u 14:47
0
24
Razriješena kompletna Uprava Aluminija, imenovani vršitelji dužnosti
0
Razriješena kompletna Uprava Aluminija, imenovani vršitelji dužnosti
Aluminiji
Članovi Nadzornog vijeća Aluminija d.d. Mostar donijeli su Odluku o razrješenju Nikice Ljubića s mjesta direktora Društva, ujedno i cjelokupne Uprave odnosno i izvršnih direktora Ivana Grle, Tomislava Lovrića i Amara Hadžiomerovića.
Sjednica je, nakon odbijanja predloženoga Godišnjeg izvješataja za 2014. godinu na posljednjoj Skupštini dioničara Aluminija, sazvana s ciljem izjašnjavanja o povjerenju aktualnoj upravi.

Odluka o razrješenju donesena je sa šest glasova za i jednim glasom protiv, a predsjednik Nadzornoga vijeća Dalibor Miloš zahvalio se Nikici Ljubiću na dosadanjemu radu, ukazavši na nužnost učinjenih promjena, s obzirom na to da bi nagomilani problemi doživjeli vrhunac u vrlo kratkomu razdoblju, što bi značilo i krah Aluminija.

Vijećnici su, skladno zakonskim odredbama, odmah nakon razrješenja, za vršitelja dužnosti direktora Društva jednoglasno imenovali Ružicu Udovičić, dugogodišnju djelatnicu Aluminija koja je obnašala više odgovornih dužnosti.

Po njezinomu su prijedlogu, potom, na mjesta v.d. izvršnih direktora imenovani Marinko Ivanović (tehnički poslovi i razvitak) i Marinko Ostojić Sušac (ekonomsko-financijski, računovodstveni i komercijalni poslovi). Vršitelj dužnosti izvršnoga direktora za pravno-kadrovske i zajedničke poslove bit će imenovan naknadno.

Članovi novoga saziva Uprave Društva obnašat će dužnosti do imenovanja Uprave na puno mandatno razdoblje, u trajanju od četiri godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: