{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


QSS Enterprise Day 2013 konferencija okupila 250 IT menadžera iz BiH

12.4.2013. u 12:07
22
1
QSS Enterprise Day 2013 konferencija okupila 250 IT menadžera iz BiH
22
QSS Enterprise Day 2013 konferencija okupila 250 IT menadžera iz BiH
U hotelu Bristol održana deseta QSS Enterprise Day konferencija koju je posjetilo nešto više od 250 gostiju iz 120 kompanija iz finansijskog, telekomunikacijskog, privatnog i javnog sektora u BiH.
Konferenciju je pozdravnim govorom otvorio Isan Selimović, direktor kompanije QSS, nakon čega je uslijedila prezentacija kompanije BH Telecom pod nazivom BH Telecom M2M Cloud, te prezentacija kompanija HP i QSS u kojoj su govorili o zajedničkom rješenju za Document Management.

Gosti su imali priliku poslušati 10 prezentacija iz različitih IT oblasti, a ovogodišnju konferenciju su podržale kompanije ASBIS, HP, Check Point, IBM, Oracle, Adobe, HSM Informatika, FalconStor i VMware.

QSS Enterprise Day 2013 je održan pod sloganom “Business is Everywhere”, a iz QSS-a navode da se ovaj slogan činio veoma logičnim s obzirom na konstanti razvoj novih poslovnih prilika, tehnologija i korisničkih uređaja koji omogućavaju da se posao obavlja u svakom trenutku i sa bilo koje lokacije.

“Više nije dovoljno da IT podržava poslovanje, on mora biti sastavni dio poslovnog DNK-a svake organizacije. IT i tehnologija moraju biti u sinergiji sa biznisom. Mi našim partnerima i kupcima želimo omogućiti da na najbolji način iskoriste nove tehnologije i ojačaju svoj poslovni DNK, kako bi svi skupa ostvarili što bolje poslovne rezultate”, riječi su Isana Selimovića, direktora QSS-a.

Još jedan uspješan QSS Enterprise Day event je zatvoren zabavom u Golf Klubu, a najsretnijim gostima su u toku konferencije i na after party-u dodijeljene vrijedne nagrade.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: