{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Projekat Studentsko preduzetništvo: Prijavi ideju do 9. marta

5.3.2014. u 09:10
6
15
Projekat Studentsko preduzetništvo: Prijavi ideju do 9. marta
6
Projekat Studentsko preduzetništvo: Prijavi ideju do 9. marta
Projekat "Studentsko preduzetništvo", pod motom Tvoj uspjeh počinje tvojom idejom, realizuje se treću godinu za redom od strane Centra za istraživanja i studije GEA Banjaluka, a uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
Riječ je o projektu koji kroz seriju praktičnih radionica pruža šansu studentima da njihove ideje zažive u praksi, a nagradni fond ove godine je uvećan za 12.000 i iznosi 48.000 američkih dolara.

Ovo je prilika za sve studente iz Bosne i Hercegovine da pojedinačno, ili kao tim, prijave svoju ideju za učešće u projektu "Studentsko preduzetništvo". Svim studentima koji prijave svoju ideju biće pružena stručna podrška u okviru projekta, kroz praktičnu školu preduzetništva koja će se održati u Banjoj Luci, Sarajevu i Mostaru, kako bi što uspješnije pretočili svoje poslovne ideje u konkretne biznis planove.

Svi polaznici će dobiti Certifikat o učešću u školi, a studentski timovi ili pojedinci će biti u prilici da kandiduju svoje biznis planove za finansiranje. Ove godine će za dvanaest najperspektivnijih biznis planova, po četiri u Sarajevu, Banjaluci i Mostaru, biti obezbjeđeno po 4.000 američkih dolara.

Pozivamo sve inovativne i kreativne studente iz Bosne i Hercegovine da se uključe u projekat "Studentsko preduzetništvo" i prijave svoju ideju. Rok za prijavu je 9. mart 2014.godine, a svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti putem on line prijave na web stranici www.imamideju.ba ili kod koordinatora na univerzitetima u Sarajevu, Banjoj Luci i Mostaru.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: