Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još da i Krivaja napravi koju stolicu.
Ovo je posljedica susenja suma usljed napada potkorjaka a napad je indirektno posljedica nepostojanja zakona o sumama koji bi ukrotio na odredeni nacin poganu ljudsku pohlepu
Sto se tice suma u Evropi smo zbog lose privrede medju prvima tako da suma nece jos dugo biti ugorzena u BiH
Idemo satrati svu šumu
uskoro medo i lisica nece imati grma da se sakriju. uskoro ce se medo slobodno setati ulicom i zvacemo ga MUJDOO (to je ono uzor na pujdoo).
"Proizvodnja" trupaca četinara... to nije proizvodnja to je ne planska sjeca suma, uslije kojih nastaju klizista
Nemas ti veze o zivotu, prirodne sume cetinara javljaju se iznad 800 mnv a vecina gradova i naselja smjestena je ispod te nad visine te fizicki ne postoji mogucnost da ugrozi naselje a druga stvar i tereni gdje rastu cetinarska stabla nisu podlozna eeoziji jer su zenljista plitka a stjena je vodopropusna
@cetrinule Ma ja se samo zezam, znam ja da se kod nas nikad niti jedno stablo ne planski posjeklo, i da se nikad nije gradilo u vodozastitinim zonama, i da imamo svjetski zavidne rezultate po pitanju ocuvanja sumskih bogatstava na kojim nam zavide Svedsta, Norveska, Njemacka, Svajcarska. I naravno, da se sjecom suma ustvari sprjecava nastajanje klizista! :) :)
..samo cepaj, jbo prirodu! :(