Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uplatil Fooodil ikome ovaj poticaj
Koprca se hobotnica...navikla je na svom terenu, a sad im se tlo izmice :))) To je ta godina raja! Vjerujte, jesen stize dunjo moja!
Pare OPET zdravstvu..pardon SEBIJI! Nikakva ovo pomoc nije ovo je samo 'lova u krug'! :(((
Privatnici ovu drzavu trebaju blagosiljati svako jutro kad ustanu
Obrazlozi, molim te
@KurtaKinte1212 Klasicno razmisljanje bosnjacke fukarescine. Ovu drzavu trebaju blagosiljati politicari i ostali uhljebi. Privatnici i radnici su nahebali svako na svoj nacin.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad ce biti za uplata za april?
Bitno je da ne dozvoljavate komentare na ponovno negiranje genocida Mladena Grujičića. Sramota Pravi ste jugobalijski i proruski portal. Vi sve smišljeno radite protiv Bošnjaka.
Hebo te Grujicic propadosmo covjece!!!!