|

Prodaja 64,99 posto akcija rudnika Ljubija

Prodaja 64,99 posto akcija rudnika Ljubija
13
S
SRNA
14.2.2014. u 12:53
54
komentara
13

dijeljenja
Prodaja 64,99 posto akcija rudnika Ljubija Vlada RS (Foto: SRNA)
Vlada Republike Srpske upoznala se danas sa ponudom investicione grupe iz Izraela za kupovinu akcija državnog kapitala u Rudnicima željezne rude Ljubija Prijedor i donijela Odluku o prodaji 64,99 posto akcija osnovnog kapitala ovog preduzeća neposrednim odabirom kupca.
Riječ je o ponudi Israeli Investment Group – Overseas, Commonwealth of Dominica.

Vlada RS je dala saglanost na Pravilnik o tehničkim normativima, metodama i načinu rada osnivanja i održavanja centralnog adresnog registra i registra prostornih jedinica.

Data je saglasnost i na Pravilnik o načinu funkcionisanja geoinformacionog sistema Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, kao i na Pravilnik o načinu čuvanja, uvidu i izdavanju podataka ovog sistema.

Vlada RS dala je saglasnost i na Pravilnik o finansiranju komisija za izlaganje na javni uvid podataka o nepokretnostima i utvrđivanje prava na nepokretnostima, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Na sjednici je donesena odluka o utvrđivanju opšteg interesa za izgradnju malih hidroelektrana "Mjedenik", "Grebenac Ušće" i "Igaščica", u okviru projekta Hidroenergetskog sistema Gornja Neretva.

Vlada RS dala je saglasnost na Plan utroška sredstava za nacionalne parkove "Sutjeska" i "Kozara" za prošlu godinu od 400.000 KM.
Prijavi grešku


Komentari (54)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...