{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


ProCredit Bank organizuje Program Mladi bankar

21.8.2014. u 16:31
35
ProCredit Bank organizuje Program Mladi bankar
35
ProCredit Bank organizuje Program Mladi bankar
ProCredit Bank kao dio svog odgovornog poslovanja i nastojanja da stvori tim motivisanih, sposobnih i stručnih uposlenika, organizuje Program Mladi bankar.
Ovaj šestomjesečni program je prilika za stručno usavršavanje i upoznavanje sa ProCredit načinom poslovanja, a namijenjen je diplomiranim studentima i apsolventima svih fakulteta, te osobama sa ili bez radnog iskustva u bankarstvu ili drugim poljima koji bi željeli raditi u banci.

Naše uvjerenje je da bankarstvo ne mora biti isključivo za ekonomiste, zbog čega ProCredit Bank veliku pažnju posvećuje tome da zapošljava osobe koje se u potpunosti mogu poistovijetiti sa našom misijom, osobe koje ispunjavaju visoke etičke standarde i koje su zainteresovane za usvajanje vještina potrebnih za uspješan rad s klijentima.

Program obuhvata ProCredit filozofiju poslovanja i ProCredit historiju, teme iz etike i filozofije, uvod u rad i komunikaciju sa klijentima i upoznavanje sa bankarskim uslugama, finansijsku matematiku i računovodstvo, itd.

S druge strane, od polaznika Programa očekujemo spremnost za rad u dinamičnom okruženju, otvorenost za razmjenu znanja i iskustava sa kolegama, fleksibilnost i spremnost na promjenu mjesta boravka zbog prakse i posla, zainteresovanost za odgovorno bankarstvo, te redovno prisustvo nastavi.

Program je organizovan interaktivno kroz diskusije, prezentacije, rad u grupama i individualni rad, sa ciljem unaprjeđenja komunikacijskih vještina i analitičkog razmišljanja.

Teorijski dio Programa se odvija u regionalnom trening centru ProCredit grupacije u Beogradu, dok se praktični dio održava u poslovnim jedinicama ProCredit Bank u BiH.

Polaznici u toku trajanja Programa imaju osiguran i plaćen smještaj i prevoz, te primaju jednu vrstu naknade. Po uspješnom završetku šestomjesečnog Programa, banka Mladim bankarima, u skladu sa mogućnostima i potrebama Banke, može ponuditi zaposlenje.

Više informacija o Programu Mladi bankar na www.procreditbank.ba ili posjetite Upravu banke svakim radnim danom od 14-16 sati!

Prijavite se do 31.08.2014 i postanite dio međunarodne ProCredit grupacije

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: