Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad završe petlju Bradina tu je i kraj auto puta jer onda ide tuel Prenj koji je na nivou naučne fantastike.
Cim vidim Euro Asfalt znam da zbog njih ce se gradit autoput jos narednih 30 godina. Spori tempo rada je prilagodjen njihovim kapacitetima.
Možda naša djeca dočekaju probijanje Prenja. To je proglašeno od početka. Put je trebao ići istočnim padinama Prenja a onda zapadnim padinama Veleža. Probijanje Prenja su planirali isti oni koji su planirali i probijanje Hranjena. Ako to počnu bušiti i ne dozovu se pameti na vrijeme biti će to fijasko stoljeća.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Otkad smijeniše Terzića ponešto se i uradi...
Vrlo bitna vijest
Lijepa vijest. Bravo
Ta cijev da valja bila bi prva a ne druga
Čuj struktura bila nepredvidiva. Pa mora biti jer se na 2 kilometra rade samo 3 sonde i prema tome se onda ustanovi kakva je struktura zemljišta. Treba znati da 3 bušenja na dva kilometra nije skoro pa ništa. Kopaju tunel, a ne znaju šta ih čeka,zar to nije glupo.
Eto,brzo ce se Hercegovina i Bosna spojiti...
veli neki amerikanac Hasi ja imam ranc, treba ti tri dana autom da ga obidjes.veli Haso, imo sam i ja takav auto i prodo ga.
brze probili Ivan nego renovirali Crnaju
Vidim ja nekakav propuh. Nema više smoga u Sarajevu.
Trebate debelim slovima zabiljezit datum.
Bravo ljudi sa slike, dole politicari!
Dobro je pa nema 3 cijevi
Sada ih samo prebacite na tunel Hranjen
Dionica koja sjajno napreduje. Jedina u drzavi. Svaki put kad se prolazi vidi se nesto novo. Nevjerovatno.
samo do Konjica da zavrse.. ona Bradina mi dozlogrdila
Svaka čast! 3 sedmice prije roka!!! Sad je jasno da onaj tunel prema Goraždu i Istočnoj Bosni "miniraju" upravo istočnjaci - svjesni da probijanjem tunela i izgradnjom brzs ceste nece biti potrebe da dolaze i ostaju u Sarajevu! 😁