Privreda
59

Pri kraju radovi na kompleksu luksuznih apartmana Dvor, prodaja stanova i preko Market.ba

Klix.ba
Radovi na izgradnji kompleksa luksuznih apartmana Dvor u sarajevskom naselju Marijin - Dvor privode se kraju.

Luksuzna zgrada čija je izgradnja započela u martu 2013. godine dobila je svoju pravu konturu, te modernom arhitekturom značajno promijenila vizuelni izgled samog središta Sarajeva.

Kompleks, koji se sastoji od 42 luksuzna apartmana površine od 54 do 116 metara kvadratnih raspoređenih na sedam spratova uskoro će otvoriti vrata novim vlasnicima. Prizemlje kompleksa je predviđeno za poslovne prostore, dok je garažni prostor smješten na dvije etaže, kapaciteta od 57 mjesta.

Objekat se odlikuje ugradnjom materijala vrhunske kvalitete eksterijera i enterijera, uz primjenu posljednjih tehnoloških dostignuća kad je riječ o zvučnoj i termo-izolaciji, najsavremenijem sistemu hlađenja i grijanja uz opskrbu energentima iz vlastite kotlovnice, te posebno projektiranom sigurnosnom sistemu.

Pored zadovoljavajuće dinamike izgradnje, zabilježeni su i značajni rezultati u prodaji, tako da je dva mjeseca prije zvaničnog okončanja radova za prodaju dostupno tek nekoliko stambenih jedinica.

Investitor ovog projekta, u koji je uloženo 15 miliona KM, je Društvo za ulaganje u Južnu Evropu (SEIC).

Na bh. internet oglasniku Market.ba objavljeni su oglasi u vezi sa prodajom luksuznih apartmana Dvor u sarajevskom naselju Marijin - Dvor.

Luksuzni stan od 58,03 metra kvadratna moguće je kupiti po cijeni već od 230.177 KM, dok 119,29 metara kvadratnih košta 494.804 KM.

Više informacija možete pronaći na popularnom bh. oglasniku Market.ba.