{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Poziv za učešće u podizanju zasada malina

F
16.9.2015. u 08:49
213
37
Poziv za učešće u podizanju zasada malina
213
Poziv za učešće u podizanju zasada malina
Foto: EPA
Program Evropske unije za oporavak od poplava objavljuje javni poziv za učešće u aktivnosti podizanja zasada malina za fizičke osobe koje su pretrpjele materijalnu štetu u poplavama u maju 2014. godine.
EU Program oporavka od poplava će dodijeliti bespovratnu pomoć fizičkim osobama s ciljem oporavka njihove ekonomske situacije u odabranim jedinicama lokalne samouprave kroz podizanje trajnih nasada maline - sorte Miker i Polka.

Prijaviti se mogu fizičke osobe koje su se bavile ili se bave poljoprivrednom proizvodnjom te koje žive na području jedinica lokalne samouprave Maglaj, Odžak, Domaljevac-Šamac, Orašje, Tuzla, Sanski Most, Živinice, Zenica, Srebrenik, Lukavac, Žepče, Bijeljina, Šamac, Doboj, Prijedor, Banja Luka, Modriča, Laktaši, Srbac, Šekovici, Vukosavlje, Donji Žabar, Čelinac i Brčko.

"Fizičke osobe koje ispunjavaju uvjete se pozivaju da dostave prijave s potrebnom dokumentacijom, najkasnije do 28. septembra na [email protected] ili direktno u urede UNDP-a u Sarajevu, Banjoj Luci, Tuzli i Doboju", saopćeno je iz UNDP-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: