{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tuzla: Posao za 300 radnika u luksuznom stambeno-poslovnom kompleksu Mellain

7.5.2014. u 20:43
242
124
Tuzla: Posao za 300 radnika u luksuznom stambeno-poslovnom kompleksu Mellain
242
Do kraja godine luksuzni stambeno-poslovni kompleks Mellain, koji je nikao na mjestu nekadašnjeg hotela Bristol u Tuzli, biti će otvoren i spreman da pruži usluge iz svoje djelatnosti.
Riječ je o investiciji vrijednoj 150 miliona KM, koja će rezultirati otvaranjem hotela sa pet zvjezdica (lamela D), stambenim dijelovima (lamela A i C), te wellness centrom, banjskim lječilištem, fitness centrom i olimpijskim bazenom (lamela B).

Posao u kompleksu dobit će do 300 radnika, a investitori tvrde kako je riječ o građevini jedinstvenoj na našim prostorima koja će objedinjavati različite vrste sadržaja na jednom mjestu.

U sklopu kompleksa Mellain nalazit će se hotel Bristol, visine 20 spratova i površine 18.500 kvadratnih metara sa 150 luksuzno opremljenih soba i apartmana, dok stambeni dio čini 330 stanova ukupne površine 28.000 kvadratnih metara, odnosno veličine stanova od 50 do 150 metara kvadratnih čija je cijena 2.000 KM + PDV po metru kvadratnom.

Podzemna garaža je građena na tri etaže, ukupnog kapaciteta 400 parking mjesta, a kompleks će sadržavati i hipermarket, tržni centar i poslovne prostore.

Poliklinika sa wellness centrom sadržavat će bazen sa slanom vodom i olimpijski bazen koji će biti u komercijalnoj upotrebi, a koja će poslije 1992. godine omogućiti korisnicima liječenje različitih vrsta bolesti.

Otvaranje luksuznog kompleksa Mellain u nekoliko navrata je prolongiran, ali će ovo zdanje gotovo sigurno biti otvoreno do kraja 2014. godine.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: