{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Počele pripreme za održavanje Sarajevo Business Foruma 2014.

20.2.2014. u 10:43
16
4
Počele pripreme za održavanje Sarajevo Business Foruma 2014.
16
Počele pripreme za održavanje Sarajevo Business Foruma 2014.
Prva radionica za izradu projekata za predstojeći Sarajevo Business Forum održat će se sutra, 21. februara u Banjoj Luci u zgradi Privredne komore RS-a sa početkom u 13 sati.
Naime, u sklopu priprema za održavanje ovogodišnje 5. međunarodne investicijske konferencije - Sarajevo Business Forum (SBF) 2014., koja će se 14. i 15. maja održati u Sarajevu, Bosna Bank International (BBI) počinje sa organiziranjem radionica za kompanije i pojedince za prijavu i izradu projekata koji bi mogli biti prezentirani i ponuđeni stranim investitorima na SBF-u.

Na 5. SBF-u investitorima će biti predstavljeni projekti iz oblasti: energije, poljoprivrede, turizma, infrastrukture i nekretnina. BBI putem svog BBI VIP Biznis kluba, koji je inače organizator SBF-a, poziva kompanije i pojedince iz BiH i ostalih zemalja Jugoistočne Evrope da prijave/dostave svoje projekte za učešće na Forumu.

Projekti i učešće u radionicama mogu se prijaviti u bilo kojoj poslovnici BBI-a (www.bbi.ba ili putem stranice www.sarajevobusinessforum.com).

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: