Privreda
26

Playland čarobni svijet igre za sve generacije u centru Sarajeva

Ukoliko ste ljubitelji zabave i društvenih igara, tmurni kišni dani su prava prilika da sa prijateljima i porodicom provedete vrijeme u Playlandu Sarajevo City Centra u Sarajevu.
Playland, Playbowling i Laser play je najveći zabavni centar na Balkanu za djecu i odrasle. Čarobni svijet igre, na trećem i četvrtom spratu sa površinom od 4.000 m² sačinjen je od dječije igraone, simulatorske igre, lasera, kuglane, bilijara, kao i mnogih drugih zabavnih sadržaja kako za djecu tako i za odrasle. Šareni tobogani, vrtuljci, strunjače sa lopticama, namijenjeni su za najmlađe koji uz nadzor roditelja, ali i stručnog osoblja na ovom mjestu mogu bezbrižno provoditi sate u igri.

Pripadnicama nježnijeg pola 6. augusta od 19:00 sati, Sarajevo City Centar je odlučio pokloniti Ladies Night Bowling. Cijena kuglanja u Playlandu je 5 KM, s tim da je ovu noć, kuglanje za dame besplatno. Uz dobro društvo i ugodan ambijent priuštite sebi veče ispunjeno zabavom koja će vam pomoći da se oslobodite stresa i umora.

Za nezaboravno veče prepuno smijeha i zabave ponesite dobro raspoloženje, a ostalo prepustite nama.

Rezervacije možete napraviti putem telefona 033 733 090 ili 060 315 7242 ili putem e-maila [email protected].