Privreda
503

Promo / Otvoren najveći i najmoderniji Veleprodajni centar u Bosni i Hercegovini

Da i bosanskohercegovačke firme imaju dovoljno snage i znanja da razvijaju sebe i svoje mikro i makro ekonomsko okruženje u skladu sa svjetskim standardima poslovanja, dokaz je i firma AKM Commerce d.o.o. Tuzla koja na našem tržištu egzistira preko 20 godina, saopšteno je iz ove kompanije.

Kroz konstantna ulaganja u razvoj vlastite infrastrukture, AKM Commerce je u godinama poslovanja postao vodeći distributer alkoholnih i bezalkoholnih pića, te sasvim sigurno jedan od najznačajnijih Veletrgovaca u Bosni i Hercegovini. Kao nastavak pomenutog razvoja i pozicije AKM Commerce-a na BH tržištu je i novo otvoreni Veleprodajni centar na lokalitetu Bosanske poljane u Tuzli na površini od preko 6.500m2.

Centar je otvoren 06.11.2017.g. i u svojoj ponudi ima preko 4.000 jediničnih artikala roba široke potrošnje, potrebne trgovcima i ugostiteljima za svakodnevno poslovanje. Poseban fokus je na dnevnim i svježim artiklima poput voća i povrća, mliječnog i fermentiranog te gastro odjelu gdje svaki ugostitelj može na jednom mjestu nabaviti sve što mu je potrebno za obavljanje svoje djelatnosti. U ponudi su i ostali prehrambeni i neprehrambeni artikli domaćih i svjetskih brendova po povoljnim cijenama.

Ambijent nabavke robe u ovakvom objektu predstavlja pravo zadovoljstvo i osvježenje na našem tržitu jer je AKM Veleprodajni centar najveći i najmoderniji centar ove vrste u Bosni i Hercegovini.