{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Otvoren 27. maloprodajni objekat kompanije HIFA Petrol

11.10.2017. u 12:32
0
Otvoren 27. maloprodajni objekat kompanije HIFA Petrol
0
U srijedu, 11. Oktobra 2017. godine na području opštine, Bratunac kompanija HIFA Petrol otvorila je svoj 27. maloprodajni objekat. Otvorenjem 6. maloprodajnog objekta u 2017. godini, lociranog na području opštine Bratunac najuspješnija naftna kompanija u BiH u protekle dvije godine - kompanija HIFA Petrol dodatno proširuje svoju poslovnu mrežu.
„I ovoga puta smo tradicionalno prvih 200 kupaca nagradili sa po 10 litara goriva gratis, dok smo za ostale kupce obezbijedili prigodne poklon pakete. Shodno potrebama naših kupaca proširujemo mrežu maloprodajnih objekata te ćemo shodno tome i na ovom području od danas nuditi vrhunski kvalitet roba i usluga“ riječi su pomoćnika direktora kompanije HIFA PetrolL gospodina Ahmeda Ahmetlića.

"Na ovom kao i na svim našim maloprodajnim objektima HIFA PETROL-a pored najkvalitetnijeg goriva na tržištu te brendirane prodavnice roba široke potrošnje "HP SHOP" u ponudi će uskoro biti mjenjačnica. Radno vrijeme benzinske pumpe kao i svih ostalih sadržaja u njenom sklopu je od 05:00 do 24:00 sata." ističe Ahmetlić.

Otvorenjem ove poslovne jedinice direktno obezbijeđena su 4 nova radna mjesta, što znači da je trenutno u ovoj kompaniji uposleno preko 300 radnika.


Također, ovom prilikom najavljena su nova ulaganja obzirom da su u toku adaptacije maloprodajnih objekata koji od ove godine posluju pod novih brendom "HP SHOP" i po čemu se HIFA PETROL znatno razlikuje od drugih benzinskih pumpi kao i otvaranje novih maloprodajnih objekta do kraja 2017 godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko je kriv za niske cijene malina?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: