Popust 30%
30

Promo / Otvara se Internacionalna škola njemačkog jezika u Sarajevu, popust za rane prijave

Prva Internacionalna škola njemačkog jezika Jobstep otvara se 2. aprila u Sarajevu. Cijena kursa za sve nivoe poznavanja njemačkog jezika iznosi 120 KM mjesečno, a svi koji se prijave do 31. marta dobijaju popust od 30% u naredna tri mjeseca kursa.

Iz Internacionalne škole Jobstep ističu da nude raznoliku nastavu sa provjerenim metodologijama u svijetu priznatih instituta:

Metoda prevođenja i poučavanja gramatike: Fokus učenja je na prevođenju s i na strani jezik, nizanju gramatičkih pravila i učenju velike količine vokabulara. Ova je metoda pogodna ako se jezik uči isključivo za čitanje literature i pisano komuniciranje.

Suggestopedia: Učenje jezika postaje lagano kada se učenici oslobode svih psiholoških blokada koje ih sprječavaju u usvajanju jezika. Svakako je bitno da učenici nemaju otpor prema učenju stranog jezika i da im usvajanje jezika ne stvara nepotreban pritisak i anksioznost.

Strukturalni pristup učenju jezika: Jezik se uči usvajanjem gramatičkih struktura, od najjednostavnijih do kompleksnijih, po tačno utvrđenom planu. Gramatička su pravila odvojena te se ne prelazi na sljedeću formu dok se prethodna ne usvoji.

Kurs se bazira na: govoru, slušanju, pisanju, gramatici i vokabularu, a osim toga nudi se: - intenzivni kurs, - komunikacijski kurs, - i pripremna predavanja.

Link za prijavu: http://jobstep-app.eu/registracija.php?id=17