Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
_""Pozivamo sve građane Kantona Sarajevo da od srijede 12. oktobra do subote popodne 15.oktobra posjete sajam ispred Ekonomskog fakulteta jer će sigurno moći vidjeti interesantne proizvode iz naše zemlje", navode organizatori." Zar samo vidjeti? A hoće li moći kupiti? :))
CILJA SAJMA JE DA NAPRAVI OD SARAJEVA SELJAKLUK I SELENDRU PIJACU
s tobom su vidim zavrsili posao
@minister dodji mangupe na cvilu u 2 da vidis ko je zavrsio povedi i svoju sosonsku ekipu
Kao vlasnik male porodicne firme mogu reci da buducnost nije tako svijetla, ali borimo se. O paradoksima se mogu knjige pisati ali meni omiljeni je taj sto se doprinosi za mene kao vlasnika racunaju na platu od 600KM, to je minimalac. Kaze gospodin u poreskoj ne mozes ti kao vlasnik imat' manju platu, a kad sam konobarisao kod sarajevskih tajkuna mozes bit i neprijavljen i prijavljen na 4 sata. 70 KM pausal, 300 i nesto sitno zdravstveno i PIO +10% od ostvarenog prometa sa pravnim licima. :)
glasaj za sda
@buggsysiegelbosnjak Nisu problem ovi sto su glasali za bilo koga, problem su ovi sto nisu glasali nikako, "a brate kisa pada gdje da idem sad po ovom kijametu" znam ih licno takvih koliko hoces. Da ne idemo s teme, napravit pijacu u svrhu promocije malih firmi i nije neka stvar, ima tu x drugih stvari koje se mogu uraditi da se poguraju male firme. Npr studenti iz te oblasti mogu predloziti neke izmjene, onda onaj mali izadje i kaze SPUS predlaze to i to, a kasnije mozemo i na dzumu svi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Super stvar.....sta vam je Ljekobilje?...... samo vam ime trga ne valja...
eh, šta li je....
@SheRains i?....da se naslutiti...ali sklop reci je blentav....meni nije jednostavno kao tebi....
PRIKAŽI ODGOVORE (15)