Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Obrt", kao pojam/izraz, koristi se u hrvatskom jeziku... i u vokabularu BH analfabetskih kvazi-novinara prepisivača koji ne znaju njen ekvivalent na maternjem bosanskom jeziku. I onda takvi, kroz svoja rukoprepisna "djela", sudjeluju u "opismenjavanju" mase, pa se poslije svi međusobno čude što im se spočitava pravo na vlastiti jezik - a ne koriste ga. Dobro je J. Pejaković rekao u onoj monodrami - znam ja nas, je*o ti nas...
baš,evo niko ne radi svi cekaju
Kakva je zemlja gdje Fadili i drugi profiteri mogu imati stotine i hiljade nekretnina a da nemmaju poreza na nih,
Ovo na slici nije obrtnik.
treba odma kafanu otvorit
Imali sta o zanatlijama??
Ima...citav ovaj clanak.
Ljudi jedva kraj s krajem sastavljaju ovi 5 godina ne usvajaju zakon jer gospoda se ne pojavi na sjednici. Važnije je šmrkati kokain sa ljubavnicama, mahmurati, pušiti šiše i kahvenisati na račun građana.
bil se ti pojavio pored svega toga heeheee
Pa to smo mi krivi i niko drugi,sjedimo kući i pametujemo dok on zgrču milione
Tender begovi ce zakomplikovat ovaj zakon..