Privreda
0

Oaza dobitnik zlatne medalje za kvalitet sajma u Gradačcu

FENA
Prirodna mineralna voda "Oaza" - Tešanjski kiseljak dobitnik je Zlatne medalje za kvalitet na 40. međunarodnom Sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije - Sajma šljive koji je održan u Gradačcu.

"Oaza" se našla među 62 izložena proizvoda koja su ušla u uži izbor ocjene kvaliteta, a koja je vršena na Poljoprivredno prehrambenom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

  • Ovo je još jedna potvrda kvaliteta "Oazi" i izuzetno nam je drago da ovaj put, nakon internacionalnih medalja najvišeg ranga, priznanje dolazi od domaćih refererentnih instanci kakva je Poljoprivredni fakultet iz Sarajeva - kazao je brand manager Oaze Harisa Hrvića.

"Oaza" je voda koja je prva iz BiH nagrađivana zlatnim medaljama za kvalitetu i dizajn na jednom od najznačajnijih svjetskih sajmova voda u američkom Berkeley Springsu i to nekoliko godina uzastopno.

Početkom ove godine AS GROUP je uspješno okončala akviziciju kompanije Oaza d.o.o. iz Tešnja, postavši na taj način stopostotni vlasnik ovog branda vode, saopćila je Agencija Media Content Management.