Privreda
27

Novo u Army Shopu: Victorinox švicarski noževi

Nakon dugo vremena u BiH je došao vrhunski i prepoznatljivi proizvođač noževa visokog kvaliteta Victorinox, koji se može kupiti u prodavnici Army Shop u Sarajevu na novoj lokaciji Hadžiristićeva 2 (Obala Kulina Bana do broja 27).

Victorinox ima više od 125 godina tradicije i iskustva u proizvodnji noževa. Izvorni švicarski nožić (Original Swiss Army Knife) je izumio Karl Elsener 1897. godine i on je do danas zadržao svoje temeljne vrijednosti: funkcionalnost, inovativnost, originalni dizajn i beskompromisna kvaliteta.

Victorinox kreira proizvode koji su dizajnirani da budu pravi saputnici kroz život. Oni predstavljaju ambasadore i predstavnike bezvremenskih vrijednosti Švicarske. Victorinox kako vrijeme prolazi je fokusirao svoje napore da proizvodi sve kvalitetnije, bolje, pouzdanije proizvode, pri čemu zadržava sve odlike klasičnog dizajna.

Victorinox proizvodi prate ljude kroz njihov život i životne avanture od 1884. godine. Precizan i elegantno izrađen Victorinox je ponosan da predstavlja svoju zemlju kroz kvalitetu i prepoznatljivost u proizvodnji noževa. Victorinox je jedan od simbola koji predstavljaju savršenstvo švicarskog umijeća, kvalitete i inovativnosti.