{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novi proizvod: Paketi proizvoda za mala i srednja preduzeća

4.9.2013. u 09:56
0
11
Novi proizvod: Paketi proizvoda za mala i srednja preduzeća
0
Novi proizvod: Paketi proizvoda za mala i srednja preduzeća
"Poslujte biznis klasom" je nova kampanja Raiffeisen banke za mala i srednja preduzeća (SME). U zavisnosti od sadržaja, Raiffeisen banka u ponudi ima tri vrste paketa - Standard, Comfort i Exclusive, a klijent sam bira paket koji najviše odgovara njegovim potrebama. Za korištenje svih proizvoda i usluga koje dolaze u okviru paketa naplaćuje se jedinstvena mjesečna naknada, a korisnik paketa može ostvariti uštede i do 500 KM na godišnjem nivou.
Paketi objedinjuju široku paletu različitih bankarskih i nebankarskih proizvoda, usluga za mala i srednja preduzeća te dodatnih pogodnosti dostupnih isključivo u paketu, a sve uz potpisivanje samo jednog ugovora. U zavisnosti od odabranog paketa proizvoda, klijenti su u mogućnosti koristiti brojne proizvode bez mjesečne naknade, kao što su: internet bankarstvo, SMS info usluga, business kartica, zatim povoljnije naknade za obradu kratkoročnih i dugoročnih kredita, Raiffeisen asistencija – pomoć na cesti te popuste na transakcije u okviru posebnog koncepta tarifiranja kreiranog isključivo za korisnike Paketa.

"Raiffeisen banka svojim klijentima nastoji učiniti poslovanje što ugodnijim i lakšim, a to upravo odražava i slogan naše nove kampanje za mala i srednja preduzeća 'Poslujte biznis klasom', što znači i veći komfor u finansijskom smislu prilikom korištenja bankarskih i nebankarskih usluga", izjavio je Karlheinz Dobnigg, zamjenik direktora Raiffeisen banke.

Korisnik paketa može postati svako malo i srednje preduzeće koje otvori ili ima otvoren transakcijski račun u Raiffeisen banci. Mala i srednja preduzeća mogu za Pakete aplicirati u bilo kojoj od poslovnica Raiffeisen banke popunjavanjem zahtjeva za korištenje odabranog Paketa.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: