Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vas placa klix?
Sheik od apea ne pushi, sheiku pushe. Budi kao Sheik.
Masonerija
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ako su Vam privreda i ekonomija (duhan & pusenje), onda bolje da se ne javljate vise 😂
Uvede li se još akciza na struju,prirodni gas itd i pavlaka će luksuz biti.
'Dje ba Sebija?Jel zavrsila medEcinu?
Cuj izazvat ce velike ekonomske probleme. Klix strucnjaci sa olacenim.clancima. Jadni ste
Od uvedenih akciza na duhan najveći dobit imaju hadezenjare. Pogledajte samo Tržnicu u Mostaru. Tamo se prodaje "na kombije", a ako se ne prodaje, šverceri su dobili "dojavu" iz središnjice! UZP-ovci odlično odrađuju posao!
Sve mpze al ajde samo da se napravi dugorocni plan kako i sta uradit.A ne izaci sa prijedlogom i usvojit ga sutradan i preksutra da budemo svi u gofnima.
Eto sad, zabrana pušenja će izazvati "ekonomsku krizu." Koja glupost. Niko ne priča o kolapsu zdravstvenog sistema ciji je glavni uzrok nezdravo stanovništvo. Većina pušači, pretili od žderanja ćevapa...
Klix radi za duhansku industruju! Čudi me da ne propadoše sve evropske zemlje uključujući i Tursku kad uvedoše zakon o zabrani pušenja prije mnogo godina.
Lagana, legalna i pasivna zarada za sve! 5$ početni bonus. Bez uloga i potrebnog predznanja , samo podesite prvi put i ono radi za Vas i zarađuje Vam pasivno. Sve objašnjeno na linku: https://coin.ba/besplatni-nacini-zarade/
Ho-ho-ho Ako nam privreda zavisi od pusaca i duvansko dima, oda je drzava propala. Onda tu nema ni privrede ni ekoomije...
Ko da je industrija duhana pisala članak
Mogle bi se povećati plate političarima čak četiri puta. Ovako su oni najveći gubitnici. Ništa nismo vidjeli od akciza na gorivo.
Kratka sadržaj teksta: Država će izgubiti milione, ne zbog zabrane pušenja i povećanja akciza, nego zato što je nesposobna da se izbori sa švercerima cigareta.
Udri po sirotinji nisu bolje ni zaslužili.
Najbolje je da povecaju cijene elektricne energije, goriva, cigareta i bice nam super
Treba paraleleno raditi sa djecom i omladinom na prevenciji pušenja i izacivanjem tog vida primitivne ovisnosti iz društva pa će onda i ovakve mjere imati svoju amortizaciju u provedbi.Bez podizanja nivoa svijesti i obrazovanja naroda same zabrane neće dati očekivane rezultate u kratkom vremenu.