{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nova usluga Intesa Sanpaolo Banke BiH firmama omogućava elektronsku trgovinu

21.8.2014. u 16:13
9
Nova usluga Intesa Sanpaolo Banke BiH firmama omogućava elektronsku trgovinu
9
Nova usluga Intesa Sanpaolo Banke BiH firmama omogućava elektronsku trgovinu
Intesa Sanpaolo Banka BiH uvela je novu uslugu koja firmama i njihovim kupcima omogućava sigurnu elektronsku trgovinu i pri tome jedina je banka u BiH koja će u tim transakcijama prihvatati sve vrste debitnih i kreditnih kartica Visa, MasterCard, American Express i Diners, te nuditi besplatne usluge savjetovanja. Posebna pogodnost za korisnike Visa Inspire i American Express kartica je mogućnost plaćanje na rate i do 12 mjeseci.
"Usluga je namijenjena pravnim licima, a posebna prednost je što za njenu aktivaciju nema dodatnih troškova.Ovim potvrđujemo našu orijentaciju da pratimo sva moderna tehnološka unapređenja u bezgotovinskim transakcijama, kako bi klijentima pružili bržu i kvalitetniju uslugu", ističe Amir Termiz, član Uprave Intesa Sanpaolo Banke BiH.

Nova usluga Intesa Sanpaolo Banke BiH namijenjena je poslovnim partnerima koji imaju svoje internetsko prodajno mjesto, odnosno web trgovinu te svojim kupcima žele na siguran, brz i jednostavan način ponuditi mogućnost plaćanja bankovnim karticama u realnom vremenu.

Prvi ugovor sklopljen je sa e-kupi, najvećim web trgovcem u BiH.

"Smatramo da smo uz podršku Intesa Sanpaolo Banke poboljšali doživljaj kupovine za bosanskohercegovačkog potrošača, jer sada kupac, na našoj stranici jednostavno i napokon, ima najbolje uslove kupovine uz samo nekoliko klikova. Internet kupovina danas je postala neizostavni dio trgovanja, a njen udio je svakim danom sve veći i važniji. Naš cilj je da kupcima osiguramo najbolji doživljaj kupovine putem interneta a inovacije, praćenje trendova i uvod novih tehnologija su naše vodilje. Potpisivanjem ugovora sa Intesa Sanpaolo bankom napravili smo iskorak u novim tehnologijama i prvi u BIH osigurali svojim kupcima sigurno i pouzdano plaćanje jednokratno i na rate putem interneta", izjavila je Anita Lacmanović, direktorica e-kupi.

Posebno naglašavamo da je ova usluga obezbijeđena vrhunskim 3-D Secure™ programom sigurne internetske kupovine predviđenim za bankarske transakcije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: