Širenje poslovanja
304

Promo / Nova pekara Mlinar, nova donacija za Roditeljsku kuću

Miris slasnih delicija iz pekare Mlinar se, polako, ali sigurno širi ulicama Sarajeva, a u prilog tome ide i činjenica da je otvorena i četvrta poslovnica i to u Ulici Hamdije Čemerlića br. 29 na Pofalićima.

Kompanija MD Family tako nastavlja razvijanje u lancu Mlinarovih franšiza, s tim što se otvorena poslovnica na Pofalićima itekako razlikuje po uređenju od prethodne tri, koje su otvorene na lokaciji kod Vječne vatre, zatim na Marin Dvoru i naposljetku u Ulici Envera Šehovića.

Naime, novootvorena Mlinar pekara nudi poseban ugođaj caffea, a Hatidža Demić i Adnan Mujan, vlasnici kompanije MD Family dodaju kako je fokus stavljen na uređenja interijera, kako bi kupcima slasnih i ukusnih delicija iz bogatog asortimana pružili zadovoljstvo i priliku za uživanje.

Mlinar caffe nudi mnogima već dobro poznat asortiman pekarskih proizvoda među kojima svako može pronaći nešto po svom ukusu, a između ostalog posjeduje i Halal-certifikat za proizvodnju, distribuciju i prodaju pekarskih slastičarskih proizvoda, sendviča i salata.

Kao što je to bio slučaj prilikom svakog otvaranja nove poslovnice, tradicija humanitarnog djelovanja je nastavljena i ovom prilikom, a donacija od 2.500 KM i ovaj put je adresirana na Roditeljsku kuću, čime se još jednom pružila podrška i iskazala briga onima kojima je to najviše potrebno.