{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača: Poziv bh. kompanijama

6.8.2015. u 10:56
20
38
Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača: Poziv bh. kompanijama
20
Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača: Poziv bh. kompanijama
U okviru njemačke inicijative za pronalaženje dobavljača u zemljama Centralne i Istočne Evrope, u Pragu će se 15. oktobra održati forum pod nazivom "2nd CEE Procurement & Supply Forum".
Organizatori ovog foruma su njemačko Udruženje za upravljanje materijalima, nabavu i logistiku (BME e.V) i mreža njemačkih vanjskotrgovinskih komora (AHK) u zemljama učesnicama.

Cilj inicijative je da se odabrane kompanije iz Češke, Mađarske, Poljske, Slovačke, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske i Srbije sastanu sa njemačkim firmama koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz ovih zemalja, tj. njihovim potencijalnim dobavljačima roba i usluga iz zadatih djelatnosti poslovanja.

Susreti kompanija će biti organizovani kao B2B-matchmaking razgovori.

Njemačke firme traže dobavljače iz sektora mašinogradnje/gradnje postrojenja i automotiva prema slijedećim grupama proizvoda:
- Obrada metala: štancani / tokareni / glodani / presovani / zavareni / kovani / liveni dijelovi
- Plastika / elektronika: presovani / štancani dijelovi, kalupi; (servo)motori, kablovi
- Ostalo: površinska obrada, lakiranje, proizvodnja alata.

Profili njemačkih kompanija i prijavni obrazac za učešće na ovom događaju objavljen je na web stranici Predstavništva njemačke privrede u BiH, a neophodno ga je poslati najkasnije do 31.08.2015. Pristigle prijave će njemačke firme analizirati i ocijeniti te pozvati one kompanije iz BiH, koje ispunjavaju njihove kriterije.

Više informacija o ovoj inicijativi te uslovima učešća objavljeno je na web stranici Predstavništva njemačke privrede u BiH http://bosnien.ahk.de.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: