|

Naredne godine drugi hotel Marriott u Sarajevu

Naredne godine drugi hotel Marriott u Sarajevu
45
F
FENA
16.12.2014. u 13:07
12
komentara
45

dijeljenja
Naredne godine drugi hotel Marriott u Sarajevu
Svjetski poznati lanac hotela Marriott u centru Sarajevu, tačnije na Skenderiji, u maju 2015. godine otvorit će svoj drugi hotel, potvrdio je danas generalni menadžer sarajevskog Marriotta Kayhan Kilit.
"Radovi idu po planu, a što se tiče koncepta on će biti drugačiji u odnosu na koncept već otvorenog hotela. Prvi je za goste koji ostaju duže u Sarajevu, dok će ovaj drugi hotel, između ostalog, imati i restoran, konferencijske sale, zatim 132 sobe, u okviru kojih su dva apartmana, te dodatne sadržaje. Vrijednost projekta je oko osam miliona eura i planiramo zaposliti između 60 i 80 stanovnika BiH", rekao je Kilit tokom druženja s novinarima.

Istaknuo je da je zadovoljan posjetom hotelu Residence Inn by Marriott koji je otvoren u novembru, te je kazao da je posjećenost prema planu.

Hotel Residence Inn by Marriott, čiji je investitor i vlasnik SEIC grupacija, smješten je na Čobaniji i raspolaže sa 75 elegantno namještenih i prostranih jednosobnih i dvosobnih apartmana sa svim pratećim sadržajima i uslugama koje su 24 sata dostupne hotelskim gostima.

Residence Inn by Marriott član je Marriott International, vodeće svjetske hotelijerske kompanije koja u 74 zemlje svijeta broji više od 4.000 hotela.
Prijavi grešku


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...